image over wat wij doen

Ambassadeur

U draagt missie en visie van het Landelijk Expertisecentrum Sterven een warm hart toe en zet u in als ambassadeur door (de activiteiten van) onze Stichting onder de aandacht te brengen van relevante partijen en of algemeen publiek. Helpt u ons onze brochure te verspreiden? Vraag dan ons materiaal aan.

Vrijwilliger

U draagt missie en visie van het Landelijk Expertisecentrum Sterven niet alleen een warm hart toe maar u beschikt ook over tijd om u daadwerkelijk in te zetten als vrijwilliger van onze Stichting.

Wij hebben vrijwilligers nodig die te zijner tijd de hulplijn bemensen, die ons vertegenwoordigen op kennismarkten en informatiebijeenkomsten, die onze activiteiten in de social media steunen en voor uiteenlopende terugkerende dan wel incidentele activiteiten. Over welke kwaliteiten u ook beschikt, meld u aan.

image over wat wij doen
image over wat wij doen

Donateur

U draagt missie en visie van het Landelijk Expertisecentrum Sterven een warm hart toe maar u wilt geen ambassadeur of vrijwilliger zijn? Word dan donateur en ondersteun ons met uw financiële bijdrage zodat we ons werk in de samenleving kunnen blijven doen. Wij hebben tal van grote en kleine projecten die we alleen met uw hulp kunnen uitvoeren. Als u een speciaal project wilt ondersteunen, vraag er gerust naar. Om te doneren gaat u naar de pagina doneren.

De Stichting Landelijk Expertisecentrum Sterven is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor hoeven wij geen schenkbelasting te betalen over het bedrag dat nagelaten wordt en komt uw gift dus volledig ten goede aan ons werk in de samenleving. Bovendien zijn uw donaties aan onze Stichting fiscaal aftrekbaar.