Het Landelijk Expertisecentrum Sterven is een stichting zonder winstoogmerk en heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook donateur van de Stichting.

Overweegt u het Landelijk Expertisecentrum Sterven op te nemen in uw testament? Door het Landelijk Expertisecentrum Sterven op te nemen in uw testament ondersteunt u onze missie om bij te dragen aan kwaliteit van leven voor iedere stervende en zijn of haar naasten.

Wat doen we met uw geld?
Wij organiseren ontmoetingsmiddagen, lezingen en symposia. We werken aan de realisatie van een telefonische hulplijn en een verwijsbestand van hoog gekwalificeerde stervensbegeleiders bij wie u terecht kunt met al uw vragen en zorgen over sterven. Jaarlijks organiseren we op 24 mei de Nationale Dag Aandacht voor Sterven. Op uiteenlopende manieren investeren we in een positieve verandering van de beleving van sterven.
Uw bijdrage maakt het verschil!

Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen. Telefonisch 085 76 09 850, vraag naar Lyda Westenbrink of stuur ons een mail.

Wij staan u graag te woord.

Bestel nu DREMPEL magazine over leven met sterven Bestel vandaag