Het Landelijk Expertisecentrum Sterven is een stichting zonder winstoogmerk en heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Wij kunnen ons werk doen dankzij gulle donaties van fondsen en particulieren. Vindt u ons werk belangrijk voor de Nederlandse samenleving? Word dan ook vriend van de Stichting.

Overweegt u het Landelijk Expertisecentrum Sterven op te nemen in uw testament? Door het Landelijk Expertisecentrum Sterven op te nemen in uw testament ondersteunt u onze missie om bij te dragen aan kwaliteit van leven voor iedere stervende en zijn of haar naasten.

Geboren worden, opgroeien, ouder worden, sterven. Het is de loop van het leven. Dat het einde komt, is onvermijdelijk, maar hoe? Wat kunt u doen om op een voor u goede manier met sterven om te gaan? Wat is er nodig om niet met een gevoel van angst, schuld of verwarring het leven los te laten? En helpt meer kennis hierover of juist niet? Veel belangrijke vragen. Over de meest intensieve vorm van leven: het proces van sterven. Het landelijk Expertisecentrum Sterven helpt daarbij.

Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen. Telefonisch 085 76 09 850, vraag naar Lyda Westenbrink of stuur ons een mail.

Wij staan u graag te woord.